Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за покупка на кола.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mate545 Покажи съобщение
    Колеги както казахте за тези пари който имам не става говорих с наще и те ми казаха че ще ме финансират малко и се спрях на този звяр http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...107&f1=details .

Имам само един въпрос колко ще ми излезне горе долу докарването в София , с репатрак или с люлка незнам .

Като гледам датата от снимките, те май са от бъдещето
    156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Репатрак Благоевград-София е 200-300 лева,ако си се навил да взимаш точно тази кола мога ако искаш да говоря със сервиз в Благоевград или да дойде някой или да я откараш до сервиза да я погледнат.
      Все още сам в процес на търсене . Не искам да избързвам. Ако ще го зимам ще ти миша на лс.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Репатрак Благоевград-София е 200-300 лева,ако си се навил да взимаш точно тази кола мога ако искаш да говоря със сервиз в Благоевград или да дойде някой или да я откараш до сервиза да я погледнат.
        А пък временните номера са около 50лв.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Тая кола е на 100 м от КАТ, подкрепям колегата - слагаш временни и газ към София
          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            по-добре от репатрак

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Колко излиза какви данъци трябва да се плащат и колко са като пари.
              Другото какво трябва да се смени при покупката на колата и колко пари излиза всичко.

Авто каско задължител но ли е? и закакво е то?

Колко пари излиза да мина през техническия прегед в кат и номерата на колата.
              Данни от миналия август, цените не са се променили особено:
              - Екотакса - 140 лв (платих я на автокъщата, за да ми излезе по-евтино, защото те, плащайки екотакса за 100-ина коли наведнъж, ползват отстъпка, в КАТ е доста по-дебело)
              - Гражданска отговорност - 200 лв (за мотори до 1.8... ти както искаш да е 2.4, ще е бая повечко)
              - Регистрация в КАТ с все минаването на каналите и све - 76 лв
              - Аларма - 100-ина лв с монтажа (ако не й правиш каско, може и да не слагаш)
              - Каско - 400-500 лв с все маркирането за колите от тези години, имаш опция и да си го разбиеш на вноски (2 или 4)
              - Маслата и филтрите - 150 лв
              - Ангренажен ремък, ролките, труд - 300 лв
              - Антифриз и термостат (които съм почти 100% убеден, че ще са ти за смяна) - още едни 100 лв брой там

И оттам нататък, каквото друго има за ремонт... за приблизителна справка можеш да ползваш темата за цените на ремонти и поддръжка на 156 в този раздел, за препоръчване последните страници, там стойностите са по-актуални. Ако има за правене по окачването, ти препоръчвам да не се набутваш с цели нови носачи, а да направиш съществуващите с полиуретан.

Ама като начало - намери читава кола.
              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                Тая кола е на 100 м от КАТ, подкрепям колегата - слагаш временни и газ към София
                100 метра от КАТ и 500 метра от сервиза за който говоря.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Не ми харесва луфта на капака. Доста бяга от към стоповете. Ако се спреш на нея огледай за удари.
                  Attached Files
                  GTV

Comment

вижда се запазена,само на двигател и ходова да е ОК и си на "коня"........ма тва "Магазинска"...ми говори много за продавача,така че внимавай и успех
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Говори че е ръб. А навигацията ако я подкараш ще те почерпя

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                        Говори че е ръб. А навигацията ако я подкараш ще те почерпя
                        Каква предлагаш да е почерпката Навито на 147 мисля че вече има лек
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=60814 .... мисля,че си заслужава парите.........
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

След доста гледане мисля ,че се спрях два модела 147JTD и 166 JTD .
                            Само да попитам 166цата борд компютър има ама може ли да се погледне колко е средния разход някаде и такива работи , защото на 147цата може.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

След доста гледане мисля ,че се спрях два модела 147JTD и 166 JTD .
                              Само да попитам 166цата борд компютър има ама може ли да се погледне колко е средния разход някаде и такива работи , защото на 147цата може.
                              Накрая ще вземеш 156-ца ми се струва
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аааааа 166-тицата може да се "клоква" от купето. Може да се ровичкат настройките на мотора А пък на 156 няма къде да си сложеш кафенцето сутрин(не, че Шуми има къде да си го сложи в булида ама все пак) 147-цата има къде да си сложеш кафенцето, малко е малка ама за първа кола става, а и жЖТД-то си е читав мотор.
                                Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Working...
                                X